Over mij

Leuk dat u mijn pagina bezoekt. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Marcel de Klein en ben altijd wel met 1 of 2 (of 17) projecten bezig. Om het met name voor mijzelf bij te houden heb ik besloten maar een blog aan te maken, maar uiteraard is dit ook een goed medium voor anderen om te zien waar ik mee bezig ben.

Ik ben een werktuigbouwkundig ingenieur en tijdens mijn studie zijn naast mijn interesse in techniek ook de interesse gewekt in Software, 3D modelleren, Renderen en Animeren. Ook muziek is een grote hobbie van me.

Wilt u meer over me weten, kijk dan ook eens op mijn LinkedIn of volg mij op Twitter (@mdeklein).

2 gedachten over “Over mij”

 1. Hoi Marcel,

  Ik probeer mijzelf m.b.v. je tutorials om te scholen van pro-engineer naar hicad. Wanneer kan ik nieuw hoofdstukken verwachten van je hicad tutorial?

  Mvg,

  Vincent

  1. Hallo Vincent,

   Ik werk niet meer met HiCAD, dus het is lastig om nieuwe hoofdstukken toe te voegen. Ik heb nog wat oude hoofdstukken klaar liggen, maar die had ik destijds gemaakt in HiCAD 2012, dus een al wat oudere versie. Als ik ze kan vinden dan zal ik ze nog plaatsen, maar hou er rekening mee dat de iconen er inmiddels ietwat anders uit zien.

   Groeten Marcen

Reacties zijn gesloten.

Alles wat mij bezig houdt